2017 horoskopas pagal Vedų astrologiją

2017 horoskopas pagal Vedų astrologiją

Kiekvienam Zodiako ženklui prognozės – skirtingos. Tiksliausios – individualios rekomendacijos atsižvelgiant į asmeninį horoskopą. Tačiau esama ir bendrųjų tendencijų. Šios rekomendacijos atsižvelgiant į 2017 horoskopą skirtos mėnulio ženklams. Savo mėnulio ženklą pagal vedų astrologiją galite sužinoti suvedę tikslią gimimo datą ir laiką Mėnulio kalendoriuje: Įveskite savo gimimo datą, laiką ir laiko juostoje įrašykite koks laikas buvo gimimo metu (vasaros, žiemos), tada spauskite skaičiuoti. Apačioje pamatysite užrašą kokiame žvaigždyne buvo Mėnulis Jūsų gimimo metu, tai ir bus jūsų mėnulio ženklas.

menulio-zenklai

Avinas

2017 horoskopas metų pradžioje žada pagerėjimą daugelyje gyvenimo sričių. Galimos kelionės, ypač kovo, balandžio mėnesiais. Tiems, kurie neturi partnerio, savo antrąją pusę gali sutikti rugsėjo mėnesį. Avinams sėkmė labiausiai šypsosis tuo atveju, jei namuose bus atsakingi ir rūpestingi. Avino ženklo atstovų laukia išties neblogi metai.

Jautis

Tikėtinas augimas įvairiose srityse, puikios karjeros perspektyvos. Žinoma, prireiks ir pastangų. Galimas ir darbo keitimas, ypač antroje metų pusėje. Metai kūrybiški, atsivers daug naujų galimybių.

Dvyniai

Šiam zodiako ženklui 2017 horoskopas  numato neblogus metus. Ypač gerai seksis profesinėje srityje. Šiek tiek labiau įtemptas laikas nuo kovo iki gegužės. Tuo laiku reikėtų vengti konfliktų, konkurencijos. Palanku bus keisti gyvenamąją vietą. Didesnė įtampa jausis paskutinį metų mėnesį. Todėl pravartu bus nekonfliktuoti.

Vėžys

Teks nemažai paplušėti. Kadangi galimos problemos, susijusios su šeima bei karjera, šiose srityse reikės įdėti daugiau pastangų. Lengvesnis laikotarpis bus antroje metų pusėje. Šiuo periodu palanku bus įsigyti automobilį ar nekilnojamojo turto. Atsargesniems kitais metais reikėtų būti keliaujant. Teks mokytis daugelyje situacijų išlikti ramiems.

Liūtas

Žvelgiant į 2017 metų horoskopą, tikėtina, kad Liūtams šie metai, bus gana geri, augs finansai. Tačiau galima įtampa šeiminiame gyvenime, gali nuliūdinti vaikai. Svarbiausias uždavinys – mokytis tvardyti pyktį. Daugiau problemų gali kilti pirmoje metų pusėje.

Mergelė

Nusimato progresas, tačiau neišvengsite ir įtampos. Pirmoje metų pusėje gali tekti spręsti problemas, susijusias su santuoka. Tiems, kurie turės daug kantrybės, viskas klostysis kur kas palankiau. Tokiu atveju pavyks įgyvendinti ir labai didelius užmojus.

Svarstyklės

Palankus laikas pabaigti pradėtus darbus. Svarstyklės gali pagaliau gauti tai, ko labai ilgai laukė. Sėkmė nusišypsos versle, galite pakilti karjeros laiptais. Pirmoje metų pusėje patariama būti ypač išmintingiems, nes gresia problemos šeimoje. Skirkite daugiau dėmesio savo partneriams. Palanku megzti naujus ryšius su užsieniu.

Skorpionas

Šio Zodiako ženklo atstovų  atsižvelgiant į 2017 horoskopą laukia daug netikėtumų ir siurprizų. Darbo rezultatai bei santykiai šeimoje priklausys nuo asmeninių pastangų. Teks ieškoti harmonijos tarp darbo ir asmeninio gyvenimo. Sėkmingesnė antroji metų pusė.

Šaulys

Sprendžiant iš 2017 horoskopo jiems metai bus gana aktyvūs. Šiek tiek gali varžyti asmeniniai santykiai. Svarbiausia – kryptingai siekti savo tikslų. Tada viskas eis į gera. Nestigs galimybių išplėsti savo veiklą. Didesnė sėkmė lydės iki rugsėjo mėnesio. Šauliai gali tikėtis pajamų iš nekilnojamojo turto. Nereikės jaudintis ir dėl sveikatos – ji bus kuo puikiausia.

Ožiaragis

Metai gana pozityvūs ir sėkmingi. Galima tikėtis naudingų sandorių. Džiugins ir įdomios kelionės. Palankūs metai tiems, kurie nori sutikti savo antrąją pusę ir yra pasirengę rimtiems santykiams.

Vandenis

Šiam Zodiako ženklui analizuojant šių metų horoskopą nusimato aktyvūs metai. Šiek tiek įtampos Vandeniai gali sulaukti darbe, tačiau jei į viską nežiūrės pro pirštus, gali būti apdovanoti. Palankesnė antroji metų pusė. Jei prisiims atsakomybę už savo gyvenimą, laukia didelė sėkmė.

Žuvys

Laukia sėkmingi ir turtingi metai. Fortūna šypsosis profesinėje veikloje. Gali sulaukti sėkmės bei paramos iš užsienio. Asmeniniame gyvenime taip pat palankus metas. Atsižvelgiant į horoskopą daugiau džiuginančių situacijų, perspektyvų nusimato pirmoje metų pusėje.

2017-metai

Kokie klausimai šiuolaikiniam žmogui patys aktualiausi?

Atrodo, kad laikai keičiasi, tačiau žmonijai rūpi vis tie patys dalykai: sveikata, tarpusavio santykiai, profesinė veikla, paties horoskopo analizė… Tik negalima nepastebėti, kad šiuolaikinės moterys yra vyriškesnės, o vyrai moteriškesni. Kaip sėkmingai gyventi poroje? Apie visa tai kalbamės su žmonėmis. Daugeliui taip pat sunku išsirinkti profesiją. O kiekvienas juk nori gyvenime save realizuoti. Aišku, žmonėms rūpi ir ateitis, konkretūs įvykiai.

Kuo skiriasi Vedų ir Vakarų astrologija?

Vakarų astrologai, tyrinėdami žmogaus horoskopą, daugiau žiūri, kokioje pozicijoje gimimo metu buvo Saulė, o Vedų astrologai didesnį dėmesį kreipia į Mėnulį. Jis atskleidžia daugiau žinių apie žmogaus vidinį ir praeitą gyvenimą, karmą. Saulė labiau atspindi žmogaus išorinį gyvenimą. Kaip žinia, žmogaus sąmonė nulemia, kokį kūną jis gyvenime gauna.

2017-metai1

Vedų astrologijos pagrindą sudaro traktatai kuriems daugiau nei  penkis tūkstančiai metų. „Parašara-chora-šastra”, „Surya Siddhanta”, „Garga Samhita”, „Bhrigu Sutra”, „Brihad jataka” – tai tik keletas iš jų. Jie buvo parašyti tokių iškilių asmenybių kaip Parašara Munis, Bhrigu Munis, Garga Munis, Narada Munis ir kt. Tai buvo ne paprasti žmonės, o geriausi Visatos protai, Guru – didieji išminčiai. Jų vardai sutinkami tokiuose Vedų traktatuose kaip „Mahabharata”, „Šrimad Bhagavatam” ir kituose. Jų unikalūs apreiškimai iki šių dienų yra patvirtinami šiuolaikinių mokslinių tyrimų.

Primenu, kad vedos – pirmieji rašytiniai žmonijai žinomi žinių šaltiniai, užrašyti prieš 5000 metų. Vedų astrologija – mokslas, paaiškinantis, kaip Visatos dėsniai lemia žmogaus vystymąsi, kokios planetos veikia charakterį, likimą, kokias savybes žmogus atsinešė iš praeitų gyvenimų ir kokios užduotys jo laukia šiame gyvenime.

Kokia svarbiausia patyrusio vedų astrologo misija?

Patyręs astrologas analizuodamas horoskopą gali paaiškinti žmogui, kokie elgesio principai padės koreguoti jo likimą, taip pat – kodėl žmogus atsidūrė vienoje ar kitoje situacijoje. Be to, šis specialistas gali duoti vertingų patarimų, kaip elgtis atsidūrus keblioje padėtyje. Vedų astrologas žmogui gali padėti renkantis profesiją, bandant suvokti silpnąsias ir stipriąsias savo charakterio savybes, siekiant išsiaiškinti palankias datas svarbiems darbams ir gyvenimo įvykiams. Gana svarbu išsiaiškinti tinkamiausią laiką pradėti vaiką, keliauti ir pan. Gavus teisingą patarimą ir juo pasinaudojus, likimas gali susiklostyti sėkmingiau.  Vedų astrologo pareiga – nebauginti žmonių, bet suteikti žinių, padedančių keisti gyvenimą.

Beje, žmonės neretai kreipiasi į astrologus pagalbos tam, kad specialistui permestų atsakomybę už tam tikrus savo veiksmus. Vedų astrologas pagal horoskopą turėtų paaiškinti žmogaus veiksmų pasirinkimų pasekmes.  Geras savo srities žinovas nekritikuoja kitų specialistų. Svarbu padėti žmogui nugalėti nežinojimą, kuris dažniausiai ir yra kančios priežastis. Kiekvienas, kreipdamasis į astrologą, turėtų suprasti, kad visos problemos vyksta tik dėl mūsų neteisingų veiksmų. Su problemomis susiduriame tam, kad išmoktume savo pamokas. Sutinku, kad likimą pakeisti nelengva, tačiau galime jau nuo šiandien pradėti keisti elgesį, o tada – tikėtis ir pozityvaus rezultato.

2017-metai2

Ne kiekvienas linkęs prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą…

Tiesa ta, kad kelias ieškant gyvenimo prasmės prasideda nuo atsakomybės prisiėmimo už savo likimą. Psichoterapeutas, pasaulinio garso mąstytojas Viktoras Franklis, rašydamas apie išgyvenimą koncentracijos stovykloje, teigė, kad net pačiomis baisiausiomis akimirkomis išlikdavo tie žmonės, kurie ne klausinėjo savęs, kodėl visa tai jiems nutiko, bet galvojo, ką įmanoma padaryti net patekus į tokią sunkią situaciją. Kiekvienas, būdamas net kebliausioje padėtyje, gali panaudoti savo geriausias savybes ir talentus bei kažką sukurti, būti naudingas. To žinojimas ir man asmeniškai padėjo geriau suprasti savo egzistencijos prasmę. Gyvenimo prasmė prasideda nuo suvokimo, kad atėjome į šį pasaulį ne tam, kad tiesiog išgyventume, juk gimėme žmonėmis, o ne gyvūnais. Pragyventi dieną vien tik tam, kad pavalgytume ir pamiegotume, reiškia tiesiog nevertinti savo žmogiškosios prigimties bei atsisakyti savo ateities. Tikrai vertėtų išmokti branginti savo laiką, nes jo nenusipirksime net už pačius didžiausius pinigus. Buda sakė: „Kiekvieną rytą mes gimstame iš naujo.“ Tai, ką padarysime šiandien, gali turėti didelę reikšmę mūsų gyvenime. Skatinčiau dažniau pasikapstyti po savo vidinį gyvenimą ir pabandyti atrasti ten glūdinčias vertybes. Labai svarbu suprasti, ko norime iš gyvenimo, kokios mūsų svajonės, ar apskritai jos mūsų, o gal tiesiog mums primestos. Mokslininkai apskaičiavo, kad net 80 proc. mūsų vertybių suformuotos aplinkos, o ne mūsų pačių.

2017-metai-3

Kas išduoda apie gerą ar blogą karmą?

Pirmiausia reikėtų džiaugtis, kad gimėme žmonėmis ir turime galimybę rinktis. Gerą karmą išduoda šeima, kurioje gimėme. Gimimas kultūringoje, turtingoje šeimoje gali būti geras atspirties taškas siekti savo tikslų. Žinoma, jei tuo tinkamai pasinaudojame. Turtas – gero likimo požymis, tačiau neišmintingai su juo elgiantis galima viską greitai iššvaistyti. Priklausomai nuo to, kiek žmogus turės žinių, kaip jis elgsis, tokią karmą toliau kurs šiame gyvenime. Geros ar blogos karmos požymius gali atskleisti ir horoskopas, numerologijos ar chiromantijos mokslai. Tačiau svarbiausia – sužinoti, kaip elgtis, kad nekurtumėte blogos karmos. Svarbu atlikti atitinkamus veiksmus: melstis ar medituoti, aukoti, daryti gerus darbus.

Tiesa, kad žmogui gyvenimo prasmės poreikis – įgimtas?

Be abejo. Kaip sakė Viktoras Franklis, jei žmogus neranda gyvenimo prasmės, jis kankinasi. Į šį pasaulį ateiname neatsitiktinai ir poreikį įprasminti savo gyvenimą dažniausiai jaučiame nuo vaikystės, nuo pirmojo klausimo Kodėl? Jei vaikas neteisingai auklėjamas, tų klausimų gali nebekilti. Jei gyvename nesąmoningai, plaukiame pasroviui, nesigėdydami savo nedorų poelgių, dažnai net nesuvokiame, kad elgiamės neteisingai. Juk dažnai atrodo, kad jei taip elgiasi visi, tai yra normalu. Pasak V. Franklio, visas žmogaus gyvenimas – tarsi abitūros egzaminas. Ne tiek svarbu užbaigti darbą, kiek jį kokybiškai atlikti. Moksleivis turi būti pasirengęs, kai skambutis paskelbs pamokos pabaigą, o mes kiekvieną akimirką turime būti pasiruošę gyvenimo baigčiai. Mirtis ir yra labiausiai gąsdinantis ir pasaulėžiūrą verčiantis keisti įvykis.

Gyvenimo prasmė – mokytis mylėti. Priklausomai nuo mūsų sąmonės, meilė mūsų širdyje progresuoja arba degraduoja. Meilė susijusi su pasiaukojimu. Priklausomai nuo sąmonės lygio, gyvenime pereiname skirtingas pakopas.

2017-meta4

Kokias jas išskirtumėte?

Pirmoji pakopa – kai mylime tik save ir mums svarbiausia, kad patiems būtų gerai. Antroje pakopoje mes mylime tuos, kurie mums suteikia džiaugsmo, sutinka su mūsų nuomone bei palaiko mūsų idėjas. Tai yra mūsų artimieji, draugai, bendraminčiai. Trečioji pakopa susijusi su gana aukšta sąmone – galime mylėti ir tuos, kurie su mumis nesutinka, nesuteikia gyvenime jokio pasitenkinimo. Jie net gali trukdyti gyventi, tačiau į juos žvelgiame kaip į savo mokytojus ir esame dėkingi už gerus bei blogus pavyzdžius. Aukščiausia pakopa – transcendentinė sąmonė. Tai šventųjų lygis. Toks žmogus myli visas gyvas būtybes. Tai jokių proto ribų neturinti sąmonė. Šį lygį pasiekia tik vienetai. Didelė sėkmė, jei mums pavyksta atsidurti šalia tokių žmonių ir kažkuo prisidėti prie jų misijos. Viena iš gyvenimo prasmių ir galėtų būti ieškoti tokių žmonių bei gauti įkvėpimą jų klausantis.

Astrologinė prognozė pavasariui, vasarai ir rudeniui pagal vedų astrologijos horoskopą

Pavasarį baikite pradėtus darbus

Atsižvelgiant į 2017 horoskopą nuo kovo 4 d. iki balandžio 15 d. Venera bus retrogradinė (keliaus atbula), todėl reikėtų pasaugoti santykius, stengtis nesusipykti. Nepalanku taip pat pirkti naujus daiktus, ypač prabangius. Nereikėtų šiuo metu planuoti ir grožio procedūrų. Kovo 14 d. Saulė iš Vandenio pereina į Žuvų ženklą ir jame bus iki balandžio 13 d. Šiuo laikotarpiu reikėtų neskubėti atlikti svarbių finansinių operacijų. Gali tekti daugiau paplušėti tiems, kuriems reikės mokytis. Bus neramus protas. Kovo mėnuo labiau tinkamas planuoti darbus ateičiai. Šį mėnesį reikėtų ir pasaugoti vaikus nuo pavojų. Tai nėra palankus laikas ir romantiškiems santykiams – gali reikštis daug emocijų. Teigiami mėnesio aspektai: norėsis aukotis kitiems, daryti kilnius darbus, kurti. Padėti kitiems bus ypač palanku.

Pagal 2017 horoskopą nuo balandžio 13 d., kai Saulė pereis iš Žuvų ženklo į Aviną, o Merkurijus bus retrogradinis, taip pat nerekomenduojama pradėti naujų darbų, nereikėtų ir pasirašinėti jokių sutarčių. Nepirkite ir naujos technikos, ypač elektroninės, nes rizikuosite įsigyti nekokybišką. Šis laikas palankus pabaigti seniai pradėtus darbus, koreguoti dokumentus, taisyti anksčiau padarytas klaidas. Jei turite skolų, būtinai jas atiduokite nuo balandžio 13 d. iki gegužės 14 d. Šiuo metu gali prabusti drąsa, užplūsti vidinė laimė, optimizmas. Tinkamas laikas susitaikyti, atleisti. Didės teisingumo jausmas, norėsis viską išsiaiškinti. Jei ilgai delsėte tikrintis sveikatą, tam bus geras laikas. Palanku mokytis ir užsienio kalbų.

Nuo gegužės 15 d. Saulė pereina į Jaučio ženklą, kuriame bus iki birželio 15 d. Tai  visuomeninei veiklai, trumpoms kelionėms palankus laikas. Venkite konfliktų su partneriais darbe ir asmeniniame gyvenime. Saugokitės apgaulių darbe. Norėsis daugiau malonumų ir poilsio. Kai apims tingulys, teks pasiraitoti rankoves, sukaupti visą valią ir tęsti darbus arba išvažiuoti paatostogauti.

Vasarą siekite naujų žinių

Žvelgiant į šių metų horoskopą nuo birželio 15 d. Saulė pereis iš Jaučio į Dvynius ir juose bus iki liepos 16 d. Tai ne itin palankus laikas materialiai veiklai, finansiniams reikalams. Tokiu metu palankiau užsiimti dvasiniais dalykais. Reikėtų vengti itin impulsyvių veiksmų, nes gali kilti konfliktų, paskalų. Geriau atidėkite kelionę, net jei ji suplanuota. Geras laikas atiduoti skolas, nesivelti į ginčus. Siekite žinių, tobulėkite. Nuo birželio pradžios iki liepos pabaigos bus karminis laikas, kai gausite gyvenimiškas pamokas. Todėl nenustebkite, jei užgrius netikėtumai. Kažko svarbaus tuo metu neplanuokite.

Pagal vedų astrologijos horoskopo skaičiavimą nuo liepos 16 d. Saulė pereis iš Dvynių į Vėžio ženklą ir juose bus iki rūgpjūčio 16 d. Palanku būtų aplankyti šventas vietas, tėvus, tvarkyti  ateities reikalus. Dirbantiems patartina palaikyti gerus santykius su vadovu. Pamaloninsite bosą įteikę mielą dovanėlę. Palanku semtis išminties. Šiuo metu svarbu stengtis neprasižengti. Reikės mokytis didinti pasitikėjimą savo jėgomis.

Pagal šių metų horoskopo skaičiavimus nuo rugpjūčio 13 d. vėlgi Merkurijus keliaus atbulas, todėl reikės vengti tų pačių dalykų, kaip ir nuo balandžio 13 d. Nepradėkite naujų darbų, nepasirašinėkite sutarčių. Nuo rugpjūčio 16 d. iki rugsėjo 16 d., kai Saulė pereis iš Vėžio į Liūtą, bus palanku tvarkyti karjeros reikalus, gali atsirasti daug drąsos, palankių galimybių. Sėkmė lydės vadovaujantį darbą dirbančius žmones.

Ruduopokyčių metas

 Nuo rugsėjo 16 d. iki spalio 14 d. pagal vedų astrologijos horoskopą Saulė iš Liūto pereis į Mergelės ženklą, tad laikas bus palankus gauti papildomų pajamų. Šiuo metu galima prašyti pakelti atlyginimą, atsiras didesnė tikimybė gauti premiją. Šis laikas taip pat tinkamas poilsiui, todėl jei nepavyko paatostogauti vasarą, ilsėkitės šiuo metu. Tik būkite budrūs, nes bus silpnesnė imuninė sistema. Palanku padėti kitiems.

Nuo spalio 14 d. iki lapkričio 16 d., kai Saulė iš Mergelės ženklo pereis į Svarstykles, bus daug noro bendrauti, pramogauti, būti pastebimiems. Šiuo metu galite turėti neplanuotų išlaidų. Venkite pykčių dėl smulkmenų. Atsižvelgiant į 2017 horoskopą tai ne itin palankus laikas pradėti naujus projektus.

Paskutinį metų laikotarpį pagal 2017 horoskopą – nuo lapkričio 16 d. labiau pasaugokite sveikatą – gali kibti įvairios ligos. Palankus laikas pradėti naują veiklą, ugdyti didesnį sąmoningumą. Gali kilti noras kažką gyvenime keisti. Nuo gruodžio 3 d. iki 23 d., kai Merkurijus vėlgi keliaus atbulas, nesiimkite naujų projektų.

Palankiausios ir nepalankiausios dienos

 2017 vedų astrologijos horoskopas palankiausią metų dieną išskiria – balandžio 28. Tokią dieną galima suplanuoti daug pozityvių darbų. Visa, kas bus pradėta šią dieną, gali duoti teigiamų rezultatų ateityje.

Žvelgiant į 2017 horoskopą nepalankiausios metų dienos yra susijusios su Saulės ir Mėnulio užtemimu. Tokios bus rugpjūčio 7 d. (Mėnulio užtemimas) ir rugpjūčio 21 d. (Saulės užtemimas). Šios dienos nepalankios visose srityse, todėl geriausia užsiimti dvasinėms praktikoms. Užtemimo metu nerekomenduojama žiūrėti į Saulę ir Mėnulį, nes tai gali pritraukti nesėkmes.

 Kalbino Jūratė Bratikienė, žurnalas „Ji”
Linkiu ko geriausios kloties!

Egidijus Gubinas

Šis straipsnis yra Egidijaus Gubino autorinė nuosavybė, norint jo dalį ar visą panaudoti ar publikuoti savo leidinyje (svetainėje) reikia gauti autoriaus sutikimą (egidijus.gubinas@gmail.com) ir po straipsniu patalpinti veikiančią nuorodą į autoriaus svetainę www.gubinas.lt 



Komentarai


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *