2018 horoskopas pagal Vedų astrologiją

Šis vedų astrologijos horoskopas yra skirtas Mėnulio ženklams. Mėnulio ženklo horoskopas skiriasi nuo daugumai įprasto horoskopo pagal Saulės ženklą. Tai bendro pobūdžio rekomendacijos. Kaip likimas, taip ir kiekvieno iš mūsų horoskopas individualus, todėl pagal individualią gimimo datą rekomendacijos ir tendencijos gali skirtis. Tikiuosi, kad ši bendra informacija padės planuojant jūsų gyvenimo įvykius.

Saulė juda lėčiau už Mėnulį. Saulė viename Zodiako ženkle būna vieną mėnesį, o Mėnulis apytiksliai apie dvi su puse paros.  Pavyzdžiui jei Saulė buvo Ožiaragio ženkle, tai tą mėnesį gimusieji bus vadinami – Ožiaragiais, o jeigu gimimo dieną Mėnulis buvo Mergelės ženkle, tai Mėnulio ženklas bus – Mergelė. Jei atsižvelgsime į mažesnį laiko intervalą, tai tiksliau charakterį, vidinę būseną ir likimą gali nusakyti Mėnulio ženklas.

Mėnulio ženklas atspindi mūsų proto būseną, mąstymą, mintis, dėmesį, galvoseną, norus, svajones ir fantazijas. Mėnulis taip pat parodo kaip mes bendrausime ir sutarsime su kitais.

Norėdami sužinoti savo mėnulio ženklą turėtumėte bent apytiksliai žinoti savo gimimo laiką. Sužinoti savo mėnulio ženklą galite įvesdami savo gimimo datą ir laiką čia , žemiau esančioje skiltyje „Mėnulis žvaigždyne“ sužinosite savo Mėnulio ženklą.

Avinas

Avinai 2018 metais gali daug keliauti po Lietuvą ir į užsienio šalis. Bus geras laikas užmegzti naujus kontaktus ir dalykines pažintis. Šie metai jums palankūs mokytis ir kelti savo kvalifikaciją. Vienišiems geras laikas surasti savo antrąją pusę, tačiau sėkmė priklauso ir nuo individualaus horoskopo. Vertėtų atkreipti dėmesį į santykius su tėvais, gali streikuoti jų sveikata. Jums gali kilti noras daryti pokyčius tiek asmeniniame gyvenime, tiek profesijos srityje. Tam, kad realizuoti savo norus ir ambicijas jums reikės pasistengti. 2018 metais jums vertėtų siekti išminties, mokytis kantrybės, atkaklumo ir ugdytis valią.

Jautis

2018 metais atkreipkite dėmesį į savo sveikatą, nes jau 2017 metų antroje pusėje galėjote pajausti tam tikrus pokyčius. Pasidomėkite ajurvedine mityba ir sveikatingumo praktikomis. Šiais metais jums reikės ugdytis kantrybę, nes ne visi įvykiai gali klostytis taip kaip jūs norėtumėte. Darbe galite sulaukti pakilimų ir nuopuolių. Gali trūkti stabilumo finansų srityje. Stenkitės planuoti savo išlaidas ir būkite atsargūs rizikuodami. Šie metai gali atnešti jums tam tikrų pokyčių asmeniniame gyvenime. Verčiau nelaukite kol gyvenimas privers jus keistis, o jau dabar pradėkite domėtis praktikomis kurios mažina stresą – meditacija, joga, kvėpavimo pratimai, saviugdos knygos ir seminarai.

Dvyniai

Šie metai jums labai palankūs ugdytis savo intelektą, atmintį, plėsti akiratį ir realizuoti savo talentus. Iki 2018 spalio vidurio jums gali sektis klausimuose susijusiose su vaikų ir santykių sfera. Galite užmegzti romantiškus santykius, kurie gali peraugti į tvirtą santuoką. 2018 horoskopas žada, kad jums palanku keliauti, išmokti užsienio kalbą arba vykti mokytis į užsienį. Sveikatos srityje atkreipkite dėmesį į akis, dantis ir mitybą. Bendraudami stenkitės nekritikuoti kitų ir pajamas leiskite atsakingai.

Vėžys

2018 jums norėsis daryti pokyčius ir eksperimentus savo gyvenime. Tai gali vykti tiek vidiniame, tiek išoriniame gyvenime. Galimai keisis jūsų pasaulėžiūra ir vertybės. Išorėje norėsis keisti savo įvaizdį, šukuoseną, gyvenamąją vietą, darbą arba santykius. Galite turėti sandėrių su nekilnojamu turtu arba draudimu. Darbo ir santykių srityje elkitės atsargiai ir atsakingai įvertinkite savo galimybes. 2018 horoskopas prognozuoja, kad jūsų protą veiks iliuzijos, todėl elkitės apdairiai ir prieš priimdami svarbius sprendimus verčiau pasitarkite su išmintingais žmonėmis.  Pasirūpinkite savo ir savo mamų sveikata.

Liūtas

Tai laikas, kai jums gali tekti daugiau dėmesio skirti santykiams su broliais, seserimis, draugais ir bendraminčiais. Galbūt kažkam iš jų reikės jūsų pagalbos, tad nelikite abejingi. Šiais metais galimos kelionės darbo tikslais Lietuvoje arba užsienyje. Planuokite savo biudžetą atsakingai, nes yra tikimybė patirti neplanuotų išlaidų. Santykių srityje laikykitės moralės principų, nes gali atsirasti žmonės, kurie atneš disharmonijos į jūsų asmeninį gyvenimą.  Skirkite daugiau laiko savo vaikams.

Mergelė

2018 metų horoskopas jums žada palankias galimybes finansų srityje. Iki spalio mėnesio gali padidėti šeimyninis biudžetas ir asmeninės pajamos. Atkreipkite dėmesį į savo mitybą. Šiais metais galite tikėtis gerų santykių su savo artimaisiais, draugais, kolegomis ir bendraminčiais. Vertėtų labiau pasirūpinti savo fizine ir psichine sveikata, o taip pat daugiau dėmesio skirti savo mamai.

 Svarstyklės

Šiais metais galite tikėtis pozityvesnių akimirkų. Palanku planuoti tolimas keliones, aplankyti šventas vietas, pradėti savo kvalifikacijos kėlimo kursus, daryti pokyčius profesijos srityje arba realizuoti savo planus. 2018 horoskopas žada naudingas pažintis. Tai geras laikas susipažinti su naujais draugais ir kurti naujus santykius vienišiems. Galimi pokyčiai su gyvenamąja vieta. Taip pat galite tikėtis geresnių perspektyvų darbe arba naujo pajamų šaltinio.

Skorpionas

Jums šiais metais teks mokytis būti kantresniems ir dėmesingesniems savo artimųjų atžvilgiu. Iki spalio mėnesio vidurio galite jausti įtampą dėl pajamų, todėl atsakingai paskirstykite savo biudžetą. 2018 horoskopas rekomenduoja jums atkreipti dėmesį į savo sveikatą, mitybą, dantų priežiūrą ir akis. Galite turėti tolimų kelionių ir bendradarbiavimo su užsieniečiais. Taip pat gali atsirasti noras keisti gyvenamąją vietą arba emigruoti. Šie metai jums bus labai palankūs aplankyti šventas vietas ir atlikti kuo daugiau kilnesnių darbų.

Šaulys

2018 metais jums rekomenduojama elgtis apdairiau su savo finansais. Stenkitės gyventi ne pagal savo norus, o pagal savo galimybes ir verčiau nesiskolinkite. Priimdami svarbius sprendimus įsiklausykite į savo vidų arba pasitarkite su išmintingesniais už save. Galite tikėtis naujų pažinčių, gerų santykių su vyresniais giminaičiais ir malonių akimirkų su savo draugais. Šie metai jums ypatingai palankūs daugiau laiko skirti savo dvasiniam tobulėjimui ir pagalbai kitiems.

Ožiaragis

Tai laikas, kuris gali versti daugiau mąstyti apie gyvenimo prasmę ir tikslus. Galite galvoti apie pokyčius profesijoje, kvalifikacijos kėlimą, socialinį statusą, prestižą arba savarankišką veiklą. 2018 horoskopas rekomenduoja jums daugiau dėmesio skirti savo sveikatos priežiūrai, imuninei sistemai, domėtis meditacija ir joga. Gali tekti spręsti šeimyninius konfliktus, todėl nevenkite pasisemti išminties ir žinių šeimyninės psichologijos srityje. Vienišiai gali užmegzti naujas pažintis, todėl elkitės išmintingai, jei norite, kad santykiai peraugtų į ilgalaikius ir tvirtus.

Vandenis

2018 horoskopas jums žada pakankamai pozityvius metus. Gali sektis išsilavinimo srityje, kelionėse į užsienį su tikslu įgyti naujų žinių arba aplankyti šventas vietas.  Vienišiai gali užmegzti naujus santykius. Jeigu dėsite pastangas, tai galite tikėtis padidinti savo materialinę gerovę. Tiems kurių veikla susijusi su konkurencija ir teismais, galite tikėtis pergalių. Taip pat sėkmės gali tikėtis tie, kurių veikla susijusi su importu – eksportu ir komandiruotėmis į užsienį. Nepaisant sėkmės, pasistenkite nepamiršti pasirūpinti savo sveikata ir dvasiniu tobulėjimu.

Žuvys

Šiais metais jums gali tekti dėti nemažai pastangų, bet dėka to atsivers naujos perspektyvos profesinėje srityje.  Nepaisant įvairių išbandymų stenkitės išlikti pozityviais ir parodykite visus savo profesionalius gabumus. Profesinėje srityje didesnė įtampa gali jaustis iki spalio vidurio.  Finansų srityje verčiau gyvenkite ekonomiškai. Jeigu pasiseks gauti netikėtų pajamų, tai neskubėkite jų visų išleisti. Didžiąją dalį atsidėkite, nes iki spalio vidurio tikėtinos papildomos išlaidos. Pasirūpinkite savo ir savo artimųjų sveikata. Jums norėsis daugiau laiko praleisti su draugais. Galimos naujos pažintys, tad ypatingai tie, kurie jau turi sukūrę šeimas nepamirškite, kad šeimoje didžiausia vertybė – ištikimybė.

——————————————————————————————————————————

Pasak išminčių nesvarbu kokius išbandymus mes patiriame, mūsų pastangos visada yra svarbiau už mūsų likimą. Mūsų pastangos praeityje tai – rezultatas ką turime šiandien, todėl niekada nenuleiskite rankų. Nepaisant savo amžiaus nenustokite semtis išminties, nes dėka jos mes galime keisti savo veiksmus ir gyvenimą.

2018 metais linkiu į priekį žiūrėti su viltimi ir visada ieškoti kilnių tikslų, nes kai žmogus pasišvenčia kokiam nors kilniam tikslui, tai visa Visata jam padeda.

Linkiu išmokti atgal ir į šonus žiūrėti su dėkingumu, nes mūsų gyvenime niekada niekas nevyksta be priežasties. Visi įvykiai ir sutikti žmonės mus kažko moko. Įkvepiantys pavyzdžiai nurodo kokiu keliu vertėtų mums sukti. Svetimos klaidos moko, kad visų pirma mums nederėtų iš jų juoktis, o stengtis patiems jų nepakartoti.

Linkiu į viršų išmokti žiūrėti su tikėjimu ir pasitikėjimu. Visi išbandymai, nusivylimai ir kliūtys mūsų išoriniame gyvenime dažniausiai nutinka dėl to, kad mūsų pasirinkta kryptis gali būti neteisinga. Todėl linkiu dažniau atsigręžti į savo vidų ir paklausti – „Ar mano gyvenimas prasmingas, ar aš einu teisingu keliu ?”.

Būkite laimingi !

Šis straipsnis yra Egidijaus Gubino autorinė nuosavybė, norint jo dalį ar visą panaudoti ar publikuoti savo leidinyje (svetainėje) reikia gauti autoriaus sutikimą (egidijus.gubinas@gmail.com) ir po straipsniu patalpinti veikiančią nuorodą į autoriaus svetainę www.gubinas.lt 

 



Komentarai


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *