Nesėkmingos dienos

Nesėkmingos dienos veikia panašiai kaip ir gimimas. Vieni gimstą sėkmingą dieną, todėl jų likimas sėkmingesnis, o kiti nesėkmingą, todėl ir gyvenime juos lydi daugiau nesėkmių. Žinoma kada gimti mes patys nesirenkame, bet rinktis sėkmingą ar nesėkmingą dieną kokiam nors svarbesniam gyvenimo įvykiui kaip santuokai, verslo pradžiai, vaiko pradėjimui, parduotuvės atidarymui, namo statybos pradžiai, nekilnojamo turto sandėriui ir panašiai mes galime. Pagal senovės – vedų astrologiją sėkmingos dienos pasirinkimas gali pagerinti mūsų likimą.

Senovės astrologijos raštuose teigiama, kad visų pirma pasirinkimas, tai yra sąmoningas veiksmas. Mes pastoviai renkamės tarp to kas patinka ir nepatinka. Panašiai kaip ir su maistu, jeigu rinksimės valgyti tarp to kas patinka, gražu ir tai kas naudinga mūsų kūnui, bus didelis skirtumas ir pasekmės gali būti irgi skirtingos. Daugelis mėgsta rinktis gražias datas kaip pavyzdžiui 2020 02 02, bet gražus skaičių derinys dar nežada, kad diena bus sėkminga.

Senovės astrologijoje dar kitaip vadinamoje vedų astrologijoje  renkantis sėkmingą dieną yra svarbu ne tik savaitės diena, bet taip pat mėnulio diena, žvaigždynas į kurį patenka mėnulis – vadinamas nakšatra, planetų padėtis tą dieną ir vienas svarbiausių dalykų tai paros valanda.

Kaip nesėkmingos dienos pavyzdį analizavau keletos žinomų Lietuvos žmonių verslų atidarymo datas ir įvertinau  kaip tos dienos atrodo pagal senovės  – vedų astrologiją.

Mantas Katleris prieš beveik du metus atidarė savo vardo kebabų restoraną. Su verslo pradžia jį tada sveikino žinomi bičiuliai ir kitos Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždės. Atidarymas vyko 2018 metų birželio 27 dieną, kaip jis pats minėjo apie 20 valandą.

Jeigu atsidarysime mėnulio kalendorių, tai pamatysime, kad tuo metu buvo trečiadienis. Trečiadienis susijęs su Merkurijaus planeta, kuri atsako už verslą. Tačiau Merkurijus  tuo metu pagal senovės astrologiją buvo nepalankiame sau Vėžio ženkle, todėl tai sumažina sėkmę. Mėnulis tuo metu buvo žvaigždyne Mula, kuris pagal savo prigimtį atneša daugiau išbandymų, apribojimų, nei laimės.

Tuo metu buvo penkiolikta Mėnulio diena – pilnatis. Pilnatis susijusi su augimu, jėgų kaupimu, kažko užpildymu ir investavimu. Tačiau ši mėnulio diena susijusi su Saturnu, kuris tuo metu buvo savo retrogradinėje padėtyje, judėjo atgaline kryptimi, kas žada pasikartojančias pamokas, pasikartojimą kažkokių neisšpręstų situacijų, lėtumą, ilgą rezultatų laukimą darbe ir netikėtų permainų.

Jeigu žvelgti į restorano atidarymo valandą, kuri  kaip teigė pats Mantas Katleris buvo apie 8 vakaro, tai ši valanda buvo susijusi su judėjimu, transportu, kelionėmis ir pagalba kitiems. Tą dieną pati valanda buvo susijusi su Marso planeta, kuri atsako už ryžtą, valią veiksmą, tačiau Marsas tuo metu judėjo atgaline kryptimi, kas galėjo reikšti jėgų trūkumą įgyvendinti šį projektą. Taip pat, kad norėjosi greitesnio rezultato, tačiau buvo susidurta su sunkiomis užduotimis, kurios šiuo atveju buvo tarsi lipimas tarsi į kalną ir viskas baigėsi nesėkmingai.

Kitas nepalankiai susiklosčiusio restorano likimas tai vegetariškų patiekalų kavinė-restoranas „Shivabar kurį buvo atsidarę Gintarė Gurevičiūtė ir Linas Karalius. Čia trumpai apžvelgiant atidarymo data buvo 2012-04-19, kas išėjo 14 mėnulio diena. Keturiolikta mėnulio diena priskiriama prie mėnulio dienų kurios vadinasi Rikta – išvertus iš sanskrito kalbos reiškia tuščios rankos, todėl šiomis dienomis nerekomenduojama pradėti kažko svarbaus. Taip pat tuo metu buvo nepalanki mėnulio paros pusė – Šakuni, kuri reiškia, nepalankus rezultatas, apgaulės ir išbandymai, todėl tai irgi nesėkmingai atsiliepė šiam projektui.

Dar vienas nesėkmingai susiklostęs restorano likimas buvo daininkės Mios. Atidarymas vyko 2016 metų balandžio 29 dieną, atidarymo valanda nežinoma. Tą dieną buvo penktadienis. Penktadienis susijęs su Veneros planeta, kuri atsako už grožį, komfortą, kaip buvo rašoma apie restoraną „būsime išskirtiniai“. Tačiau Venera  tuo metu pagal senovės astrologiją buvo nepalankioje padėtyje, todėl pritrūko sėkmės.

Mėnulis tuo metu buvo žvaigždyne Šravana, Mėnuliui tai palanki padėtis. Buvo aštunta Mėnulio diena, kuri yra palanki pradėti naują veiklą. Tačiau ši mėnulio diena susijusi su Rahu planeta, kuris tuo metu buvo savo nepalankioje padėtyje, kas pasireiškė kaip polinkis azartui, apgaulės ir iliuzijos.

nesėkmingą diena keturios planetos Merkurijus, Saturnas, Marsas ir Jupiteris judėjo atgaline kryptimi. Kada daug planetų juda atgaline kryptimi, tuo metu dažniausiai žmones pasiekia kažkokios neišmoktos pamokos arba skolos iš praeiteis, nestandartinės ir neįprastos situacijos. Darant išvadas pagal astrologinę dienų analizę visų pasirinktos dienos buvo nesėkmingos.

Šis straipsnis yra Egidijaus Gubino autorinė nuosavybė, norint jo dalį ar visą panaudoti ar publikuoti savo leidinyje (svetainėje) reikia gauti autoriaus sutikimą (egidijus.gubinas@gmail.com) ir po straipsniu patalpinti veikiančią nuorodą į autoriaus svetainę www.gubinas.lt 

Error thrown

Call to undefined function wp_related_posts()