2022 metų horoskopas

Ko tikėtis Lietuvoje 2022 metais, 2022 metų horoskopas Lietuvai ? Buvau sulaukęs keletos jūsų klausimų dėl 2022 metų, ar jie bus geresni, nei 2021 ieji metai, Tai pasidalinsiu su jumis keliomis įžvalgomis. Žinoma, svarbu suprasti, kad kiekvieno iš mūsų likimas skirtingas, todėl ir 2022 metais rezultatai kiekvienam bus skirtingi, tad šioje prognozėje labiau stengiausi apžvelgti bendrą foną Lietuvoje.

Žvelgiant į politiką 2022 metais bus grįžtama prie aktualių klausimų, kurie anksčiau buvo ne kartą svarstomi, atmesti, bet liko taip ir neišpsręsti. Politikoje gali būti dėtas naujas žingsnis, kurio niekas nesitiki ir nelaukia arba bus grįštama prie kaip minėjau ankstesnių klausimų, kurie gali pagerinti mūsų šalies vidinę politiką. 2022 metais Lietuvą palankiai veiks Jupiterio planeta, kuri atsako už vertybes, dorovę, teisingumą ir bendrą gerovę, todėl reikaluose susijusiuose su mūsų vidine politika galime tikėtis geresnių rezultatų. Bus labiau paisoma  vertybių, pareigų ir teisingumo.

Žvelgiant į  užsienio politiką, ten gali būti akcentuojami apribojimai, įvairios sankcijos su tomis šalimis su kuriomis santykiai priešiški, todėl Lietuvai kaip šaliai gali sumažėti tam tikrų galimybių. Lietuvos politikai toliau išliks didelė įtaką iš užsienio šalių, kurios Pasaulyje turi didesnę galią.

Žvelgiant į bendrą gyventojų finansinę padėtį dėl finansų reikės dėti daugiau pasistengti. Gali būti finansiniai apribojimai susiję su išmokomis mamoms, tačiau tai bus  išspręsta. Taip pat gali būti tam tikrų sunkumų su derliumi Lietuvoje kas pareikalaus daugiau jėgų, kad tas problemas išspręsti.

Iš negatyvių įvykių gali būti konfliktinių situacijų tarp valstybės ir žmonių, dėl noro pernelyg kontroliuoti žmonių laisvę. Visiems reikės daugiau kantrybės, mokytis raminti savo emocijas ir protą. Dėl palankios Jupiterio įtakos Lietuvos žmonės labiau domėsis kaip teisingai kurti santykius ir puoselės vertybes. Bus daugiau dėmesio skiriama sveikatingumui ir sveikam gyvenimo būdui puoselėlti.

Jupiteris atsako už teisingumą, moralę, įstatymus, todėl 2022 metais tiems žmonėms, kurie randasi valdžioje arba turi kokią nors didesnę įtaką kitų atžvilgiu, bet  atlieka neteisingus veiksmus, tai jie gali sulaukti įvairių apribojimų. Apribojimų gali sulaukti ir tie, kurie turės kokią nors galią, bet galvos, kad jie gali elgtis kaip nori, eis prieš dvasingumą ir moralines vertybes.

 

Būkite laimingi !

Šis straipsnis yra Egidijaus Gubino autorinė nuosavybė, norint jo dalį ar visą panaudoti ar publikuoti savo leidinyje (svetainėje) reikia gauti autoriaus sutikimą (egidijus.gubinas@gmail.com) ir po straipsniu patalpinti veikiančią nuorodą į autoriaus svetainę www.gubinas.lt 



Komentarai


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *